معین اشخاص تجمیعی در نرم افزار هلو (گزارش چند طرف حساب)
معین اشخاص تجمیعی در نرم افزار هلو جهت تهیه گزارش معین اشخاص از اطلاعات موجود در یک یا چند بانک می توانید از این امکان استفاده نمایید.
معین اشخاص تجمیعی در نرم افزار هلو جهت تهیه گزارش معین اشخاص از اطلاعات موجود در یک یا چند بانک می توانید از این امکان استفاده نمایید.
گزارش گیری از معین کالا در نرم افزار هلو گزارشی است که عملکرد کالا را به صورت ریالی طبق نوع فاکتور انتخابی(فروش، خرید و ...) بر اساس نوع شروط اعمال شده نمایش می دهد.
اصلاح موجودی اول دوره بانک و صندوق در طی دوره به منظور اصلاح موجودی اول دوره بانک و یا صندوق باید از مسیر اصلاحات/ اول دوره/ اصلاح موجودی بانک و صندوق اقدام نمایید.
اصلاح موجودی و فی اول دوره کالا در نرم افزار هلو برای اصلاح موجودی تعدادی و ریالی کالاهای تعریف شده اول دوره، از این امکان استفاده نمایید. با انتخاب این گزینه، فرم اصلاح کالای اولیه گشوده می شود
در این آموزش به بررسی گزارش موجودی واقعی انبار در نرم افزار هلو میپدازیم برای دسترسی به این گزارش : ازمسیر گزارشات/ گزارش کالا / موجودی واقعی انبار با این...
نمایش خلاصه سند در نرم افزار هلو برای تهیه خلاصه اسناد جهت ثبت در دفاتر قانونی باید از این امکان استفاده نمایید، بعد از انتخاب این گزینه، فرم خلاصه سند ظاهر می گردد.