شرکت تولید ظروف هاردآنادیزر کارال

شرکت تولید ظروف هاردآنادیزر کارال مفتخر به تبدیل کشور ایران به سومین کشور تولید کننده ظروف هاردآنادیزر در دنیا است .

کارال همراه شما در مسیر سلامتی
این روزها همه ما در جریان این زندگی پر شتاب و صنعتی به اهمیت سلامت غذا در حفظ سلامت جسمی و روانی خود پی بردیم و متوجه شدیم که ریشه بسیاری از بیماری های خطرناک در “عدم سلامت” غذای مصرفی ما نهفته است .

این ظروف ” هاردآنادایزر(در اینجا میتوانید با این ظروف آشنا شوید ) “، به تنهایی می توانند غذای پخته شده را مسموم نماید و یا در دراز مدت بر اثر کنده شدن روکش و یا ترکیب جنس ظرف با غذا ، عامل بروز بیماری های مختلف در بدن شوند.
از طرفی بهداشتی بودن ظروف پخت و پز در طبخ غذای کودکان از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است، چرا که بدن کودکان در سنین رشد حساسیت بیشتری نسبت به الودگی های غذا از خود نشان می دهد.
محققان سال ها به دنبال فرمولی خاص جهت ساخت ظروفی بودند که بدون هیچ نوع روکش ، رنگ ، لعاب و حتی تفلون باشد تا در کیفیت غذای پخته شده هیچ نوع تاثیری به همراه نداشته باشد.
ظروفی که حتی وقتی با سیم ظرفشویی شسته می شوند عمرشان افزایش یابد و از حیث طول عمر و مدت زمان استفاده از ظروف، بسیار مقرون به صرفه باشند (بیش از ۱۰ سال)
ظروف هاردآنادایز یا کارال ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند ، طعم غذا راتغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایز بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

شرکت تولید ظروف هاردآنادیزر کارال

ظروف کارال
به دلیل انتقال یکنواخت و سریع حرارت، به هیچ وجه انرژی رسیده به ظرف از طریق شعله گاز هدر نمی رود و راندمان حرارتی ۳ برابری نسبت به ظروف رایج در بازار در این ظروف دیده می شود بنابراین نیازی به استفاده از شعله زیاد جهت پخت و پز نبوده و به راحتی می توان با استفاده از یک سوم شعله نسبت به ظروف متداول اما با مدت زمان یکسان، غذا را طبخ نمود.
ابتدا ایالت متحده امریکا و بعد آلمان تولید و عرضه این نوع ظروف را در دنیا آغاز کردند و از سال ۱۳۷۵ هجری شمسی شرکت کارال توسط دانشمند ایرانی دکتر سید مهدی میرمحمد صادقی و کارگران و متخصصان توانمند خود، تولید ظروف آشپزخانه هارد آنادایزد را در ایران رسماً آغاز نمود و ایران را به عنوان سومین کشور تولید کننده این ظروف به دنیا معرفی و این ظروف را در دسترس هموطنان عزیز قرار داد.
این شرکت موفق ایرانی قادر است سالیانه بیش از ۵۰۰ هزار قطعه ظروف آشپز خانه تولید کند و در حال حاضر بیش از ۳۰ نوع ظرف با سایز های متنوع به بازار عرضه کرده است . شرکت کارال تنها تولیدکننده ظروف هاردآنادایزد در خاورمیانه بوده و در ایران دارای نشان ملّی استاندارد می باشد.

شعار کارال
برای حفظ سلامتی خود و اعضای خانواده بیشتر مراقب کیفیت و نوع طبخ غذای مصرفی مان باشیم
در وب سایت مجموعه کارال می توانید بیشتر با این مجموعه و محصولات آن آشنا شوید
 
مشاهده وب سایت مجموعه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست